GAP ändras till Förbättringsförslag, VIOL 3

Under hela VIOL 3-programmet har du som kund haft möjlighet att skicka in GAP i de fall där ni upplevt att det har saknats funktionalitet i VIOL 3 eller att förbättringar behövs.
Denna process har varit uppskattad från oss på Biometria och har varit ett viktigt verktyg då vi tillsammans har förbättrat VIOL 3.

VIOL 3-programmet kommer fram till Go Live att ha en hårt styrd plan där fokus enbart kommer att vara på sådant som är hindrande för Go Live 2 maj 2025. Från och med nu byter även GAP namn till Förbättringsförslag. Dessa kommer fortsättningsvis att vara en viktig del i förbättringsarbetet av Biometrias tjänster samt för att utforma Biometrias tjänstestrategier.

Biometrias tjänstestrategi och roadmap
För att underlätta tydlighet och transparens kommer Biometria att arbeta med tjänstestrategier, som ska underlätta rätt prioriteringar, säkerställa tydlighet och relevans gentemot våra kunder. Biometria kommer att kunna presentera tjänstestrategierna under Q3 2024.

Eskaleringsprocess
Om ni som kund har fått till er att ert inrapporterade förbättringsförslag inte kommer prioriteras men ni ändå anser att det är kritiskt för Go Live, så finns det en eskaleringsprocess som ni kan använda. Det innebär att beslutet omprövas men svaret kan bli detsamma då bland annat konsekvenserna för branschen i sin helhet bedöms.

 

Vid eventuella frågor, kontakta din affärskonsult eller kundservice.

09 Apr 09 Nyheter VIOL 3